Schijn bedriegt…
Soms kom je langs een plek,
Waar je eigenlijk niets van vindt.
Zo’n plek waar je snel aan voorbij gaat.
Zo’n plek is de moeite niet waard.

Maar soms bedriegt de schijn.
Want in het juiste licht.
Met de focus op de toekomst gericht.
Blijkt die plek een hotspot in de dop.

Waar gebouwen staan te stralen,
baden bomen in het licht.
Wandelen buren over paden,
Zijn de auto’s uit het zicht.

De ligging ideaal. Een plek die aan al je
woonwensen voldoet. Waar eigenlijk
alles klopt. Je woont er precies goed.
Zeg gerust: spot-on!

Spot-on wonen en werken in Lightyards

In Eindhoven, op de plek van het oude postkantoor, ontstaat een nieuw stukje stad. Van het Stationsplein tot aan de Dommel krijgt Eindhoven nog meer glans met Lightyards.

The Social Hub, het eerste gebouw in het gebied, is inmiddels vol in gebruik. Het project bestaat verder uit twee statige woongebouwen (Highlight en Lumen) met zowel huur- als koopappartementen in verschillende prijsklassen en een state-of-the-art kantoorgebouw. Alle gebouwen staan in een groene, levendige omgeving met een prachtig vormgegeven binnenterrein waar het prettig en veilig verblijven is en waar je als toekomstige bewoner van alle gemakken voorzien bent. Lightyards wordt ontwikkeld door AM, een moderne ontwikkelaar met volop oog voor goed ogende, functionerende en blijvende plekken voor steden en haar bewoners. Schitterend, smart, sprankelend, spot-on: dat wordt Lightyards.

The future is bright

Eindhoven maakt een enorme groei door als Brainport. De stad blijft groeien en bloeien. In komende jaren wordt het gehele gebied ten zuiden van Eindhoven Centraal omgevormd tot een groen, nieuw, modern, urbaan gebied dat klaar is voor de toekomst. Vanaf het geheel vernieuwde, groene Stationsplein loop je straks zo het nieuwe Lightyards in. Een grootstedelijk en duurzaam woon- en werkgebied met de allure die past bij de entree van Lichtstad Eindhoven.

Locatie

Naar de locatie
Naar de locatie

Het Plan

Naar het Plan

Het begin van Lightyards is er. Met The Social Hub is de toon gezet. Maar in Lightyards worden nog drie gebouwen ontwikkeld. Twee woongebouwen en één kantoorgebouw. Op de plek van het tijdelijk parkeerterrein komen maximaal 242 appartementen van ca. 40m2 tot ca. 150 m2, in twee woongebouwen. De lage woontoren bestaat uit luxe koopappartementen in combinatie met woon-werkwoningen op de begane grond. In de hogere toren komen met name compacte tot middelgrote appartementen.

Naar het Plan

Veelgestelde vragen

Naar Veelgestelde Vragen

Hoe kunnen wij helpen?

    Hoe kan ik in aanmerking komen voor een woning/appartement?

    Wanneer gaan de eerste woningen/appartementen in verkoop/verhuur?

    Hoeveel woningen/appartementen komen er?

    Hoe kan ik op de hoogte blijven van de plannen?

Naar Veelgestelde Vragen