omring je met de stad

Wonen en studeren in Lichthoven

Wonen in Lichthoven is wonen in een comfortabele, boeiende omgeving. Op een unieke plek waar het allemaal gebeurt en bij elkaar komt. Het levendige Stationsplein en de Stationsweg worden tot een brede boulevard getransformeerd. Het bedrijvige kantorengebied en de TU/e Campus aan de andere kant van het spoor. De gezellige restaurants, kroegen, eetcafés en terrasjes in de Dommelstraat. Het enorme winkelaanbod in het voetgangersgebied van het centrum. De groene oevers van de riviertjes de Dommel en de Gender, die in Lichthoven opnieuw een rol opeisen. Op het kruispunt van al deze verbindingen ontstaat een boeiend en bruisend komen, gaan en ontmoeten van mensen.

 

Het gebouw voor The Student Hotel) (direct gelegen aan het Stationsplein) richt zich met 400 kamers specifiek op internationale en Nederlandse studenten.

 

De student wordt naast gratis WiFi van alle gemakken voorzien: een fiets om gemakkelijk door de stad te kunnen verplaatsen, een restaurant voor het ontbijt, de lunch of het avondeten, een laundry voor de was, een gezellige lobbyruimte om andere studenten te ontmoeten en ook nog , een eigen fitnessruimte om lekker te kunnen sporten. Je krijgt het allemaal standaard als je je intrek neemt in The Student Hotel. Bij The Student Hotel draait het om community, convenience en comfort. De studenten komen direct terecht in een internationale omgeving, die is gericht op kennis en ervaringen delen. De student rolt zijn koffer naar binnen en The Student Hotel regelt de rest.